Menu

Je nieuwe website samenstellen

Als startende ondernemer is het belangrijk om online een aanwezigheid te hebben. Dit kan door middel van een website voor uw bedrijf. Heeft u geen systeem om uw website te beheren, dan kunt u vastlopen in de techniek. Het is verstandig om gebruik te maken van een CMS pakket.

De technische afhandeling wanneer iemand uw website bezoekt, neemt het CMS systeem voor zijn rekening. Als ondernemer kunt u zich daarom sneller weer op uw kernactiviteiten richten. Een CMS pakket kan in de meeste gevallen worden uitgebreid op het moment dat u toch iets speciaals wilt op uw site. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Dit is ook in een latere fase mogelijk.

Maar het is van belang dat u snel handelt. Des te meer wanneer al uw activiteiten voor klantenwerving plaatsvinden op het internet. Het artikel CMS systeem wat is het gaat over CMS systemen voor het beheer van uw site. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

Er gaat wat tijd overheen voordat uw website bezoekers zal aantrekken. In dat geval kunt u nog beter een simpele pagina plaatsen met een kort verhaaltje wie u bent, samen met uw contactgegevens. Plaatst u op een aantal startpagina websites vervolgens wat links naar uw site, dan geeft u Google ook de kans om de site op te nemen in de zoekresultaten. Voor topposities moet u wat meer doen. Maar u begint met bovenstaande acties in ieder geval goed.