Menu

Je website bouwen

Het gebruik van een CMS biedt u enkele voordelen. CMS systemen bieden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze wijzigingen aan te brengen aan je website. Er zal in de regel weinig CSS kennis nodig zijn. Wanneer je met een tekstverwerker zoals Word kunt werken, kun je ook een CMS bedienen.

Met het CMS systeem is het niet meer nodig om aanpassingen te verrichten aan de bronbestanden. Uw wijzigingen worden in een database opgeslagen. Er is een verminderde kans op fouten omdat de content wordt gescheiden van de rest. Er bestaan verschillende CMS systemen waarmee het bouwen van een website kinderspel wordt. Met een CMS is het mogelijk om een blog, webshop, nieuws website of een gewone website in elkaar te zetten. Het CMS pakket zorgt ervoor dat u dat ene plaatje of die ene tekst snel kunt aanpassen. PHP of HTML kennis is door het gebruik van het CMS niet nodig.

Wellicht bent u nu nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u. Dan voorziet de pagina Afkorting CMS u van meer informatie. Een groot voordeel is dat er bij veel CMS pakketten een installatie script wordt geleverd.