Menu

Je website maken

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Een CMS is een systeem achter een website, dat je in staat stelt een website op eenvoudige wijze te beheren. Er zal in de regel weinig CSS kennis nodig zijn. Kun je een Word bestand aanpassen dan is de kans groot dat ook het werken met een CMS programma geen probleem voor je is.

Het voordeel van deze werkwijze is dat er zelden bestanden op de server hoeven te worden aangepast. Het CMS pakket zal alles in principe opslaan in een centrale database. Content en opmaak worden van elkaar gescheiden waardoor de kans op fouten wordt gereduceerd. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website of intranet pagina mee kan maken. Een CMS pakket is inzetbaar voor meerdere soort sites: nieuws, webshop of blog, het is geen probleem. Het CMS programma ondersteunt u bij het aanpassen van de afbeeldingen en teksten op uw website. PHP of HTML kennis is door het gebruik van het CMS niet nodig.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheid? Op cms systeem website vindt u meer informatie over CMS systemen. Meestal wordt er een installatie script meegeleverd.