Menu

Linkpagina beheer

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe kunt u ze laten staan. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. In Een eigen startpagina online zetten vindt u meer van dergelijke tips.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.