Menu

Linkpagina beheer

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Beheer linkpagina. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 30 links naar slechte artikelen.