Menu

Maak eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? De pagina Startpagina aanmaken bevat er informatie over. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Wordt er een retourlink gevraagd? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.