Menu

Maak eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? De pagina Wat is een startpagina script? bevat er informatie over. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Is daarvoor een link terug nodig? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.