Menu

Maak je eigen startpagina

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Zoekmachines en bezoekers kunnen via de links uw site makkelijker vinden. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. U heeft dan alles in eigen beheer. Een en ander is terug te vinden via Eigen startpagina. Het script is niet alleen voor techneuten. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Via het artikel “Wat is een startpagina?” kunt u daar meer over te weten komen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.