Menu

Maak uw eigen startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Via het artikel kunt u meer er over lezen. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Tenslotte nog een handige tip. Heeft u graag een link op een bepaalde website? Is daarvoor een link terug nodig? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.