Menu

Maak uw eigen startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Eigen startpagina. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.