Menu

Maak uw eigen startpagina

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Wilt u meer over een eigen startpagina aanmaken lezen, dan kunt u CMS beheer eens doornemen. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.