Menu

Maak uw eigen startpagina

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op een Nederlandse startpagina maken vinden. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. De ontwikkelaar van een dergelijk script heeft vaak al nagedacht over veel technische issues, die u dan alsnog zelf mag oplossen.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.