Menu

Maak uw eigen startpagina

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Dit kan vaak kosteloos. Op de meeste pagina’s zal een apart subdomein voor uw startpagina worden aangemaakt. Ook aan gebruik maken van het subdomein zitten dus geen kosten verbonden.

Een startpagina kan worden gezien als een linkoverzicht. Links worden over het algemeen gecategoriseerd op onderwerp. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. Links over hetzelfde onderwerp staan zo dicht bij elkaar. Zo kan een bezoeker snel zoeken op uw startpagina. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Eigen startpagina. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Startpagina’s zijn ook voor SEO erg goed. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.