Menu

Mijn eigen website beginnen

Als beginnende ondernemer is het goed om online gevonden te kunnen worden. Heeft uw bedrijf geen website, dan bestaat uw bedrijf niet voor veel mensen. Gaat u zelf aan de slag met HTML, dan loopt u vroeg of laat tegen technische vraagstukken aan. Het gebruik van een CMS systeem is aan te raden.

Technische aspecten van uw website worden afgehandeld door het CMS systeem. Hiermee bespaart u tijd ten opzichte van mensen die wel het wiel opnieuw willen uitvinden. Mocht u dan toch iets willen wat niet met het CMS systeem kan worden gerealiseerd, dan kunt u de meeste systemen uitbreiden. Een programmeur kan u daarbij helpen. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Wellicht is het belangrijkst dat u op korte termijn een site heeft. Voornamelijk wanneer acquisitie voor het grootste deel op het internet plaatsvindt. Om meer te leren over CMS systemen kunt u website maken software eens doornemen. Hoe meer kennis u immers over het onderwerp heeft, hoe gemakkelijker u keuzes met betrekking tot dit onderwerp zult maken.

Goed gevonden worden via internet kost ook tijd. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. Het is raadzaam om daarna wat links naar uw site te plaatsen. Het echte werk begint daarna pas, maar u heeft dan in ieder geval een goed begin.