Menu

Mijn website maken

Een vergissing maken kan iedereen overkomen. Ook de allerbeste programmeurs. Daarom is het ook voor hen handig wanneer zij niet zelf het wiel opnieuw uitvinden. Er zijn bepaalde vraagstukken waar u mee te maken krijgt als u zelf gaat programmeren. CMS pakketten bevatten meestal al een oplossing voor deze vraagstukken. Met zekerheid valt te stellen dat zelf programmeren tijd kost. De kans is groot dat dit ten koste gaat van uw verhaal.

CMS software ondersteunt u bij het beheer van uw website. Waar u op het meest technische niveau HTML bestanden zou aanpassen, wordt dit gedeelte bij een CMS systeem van u weggehaald. Veranderingen brengt u via een centraal punt aan. Dit doet u via het beheerdersgedeelte.

Wilt u meer weten over de voordelen van een CMS systeem? U leest er meer over op CMS betekenis. Vaak wordt de CMS software geleverd met een installatieprogramma. Zo is het niet nodig om zelf bestanden te wijzigen.

Met een CMS pakket hoeft u over het algemeen geen bestanden op de server te veranderen. Maar vanzelfsprekend moet u wel uw weg vinden in het beheerdersgedeelte. Men probeert dan ook een logische indeling te hanteren bij de schermen van het beheerdersgedeelte, zodat u de schermen makkelijker kunt vinden.