Menu

Nieuwe linkpagina

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het is raadzaam om het artikel Uw eigen startpagina op touw zetten door te nemen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.