Menu

Nieuwe linkpagina

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Maak een eigen startpagina. U vindt er allerlei tips. Online is onderscheidend zijn van groot belang. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.