Menu

Nieuwe linkpagina

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel hoe maak ik een startpagina door te nemen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.