Menu

Nieuwe startpagina bouwen

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Nieuwe startpagina maken. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. U kunt de pagina interessanter maken door naast links ook afbeeldingen en videomateriaal toe te voegen.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Dan gaat u de twintig links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.