Menu

Nieuwe startpagina online zetten

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. De dochterpagina’s worden vaak per thema aangemaakt. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Om het overzichtelijk te houden is het raadzaam om per onderwerp een rubriek aan te maken op de startpagina.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Uw eigen startpagina op touw zetten. Ook staan er tips om de kwaliteit van uw startpagina te waarborgen. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Loopt het goed met de bezoekersaantallen dan kunt u overwegen om advertenties of banners op uw startpagina te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld Google Adsense advertenties weergeven op uw pagina. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.