Menu

Nieuwe startpagina online zetten

Websites die nauwelijks worden bezocht of te vinden zijn, zijn in principe waardeloos. De inzet van een startpagina script kan dan uitkomst bieden. U bouwt dan een aantal satelliet websites rondom uw hoofdwebsite. Het doorzoeken van het internet kost voor Google erg veel rekenkracht. Hoewel uw website voor u uiteraard belangrijk is, zijn er nog veel meer sites. Deze andere websites zullen doorgaans meer pagina’s hebben.En bovenal hebben zij vaak meer inkomende links. Deze aspecten wegen allemaal mee het bepalen van de vindbaarheid van uw site.

Wilt u weten hoe u een startpagina script hiervoor kunt gebruiken? Het artikel Uw Nederlandse startpagina samenstellen voorziet u van meer info. De benodigde tools kunt u op deze pagina vinden. U weet bij externe expertise niet hoeveel uren men daadwerkelijk aan uw site besteed en wat het resultaat is.

Een eigen startpagina kan zorgen voor een extra inkomen. Hiervoor is het Google Adsense uiterst geschikt. Met het platform Google Adsense verdient u zelfs geld per klikt. Een leuk inkomen is er met zekerheid uit te halen bij een serieuze aanpak.