Menu

Nieuwe startpagina samenstellen

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Via de pagina Beheer startpagina kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.