Menu

Nieuwe website bouwen

Online aanwezigheid speelt voor startende ondernemers een belangrijke rol. Een zakelijke website is dan een must. Het is zonde wanneer u wel bezig bent aan een site, maar aanloopt tegen technische problemen. Het is verstandig om gebruik te maken van een CMS pakket.

Het CMS systeem neemt draagt zorg voor alle technische dingen die nodig zijn. U kunt zich 100% focussen op website content. De meeste CMS softwarepakketten zijn uitbreidbaar met nieuwe functies, zodat u altijd nog functies kunt toevoegen. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Op een later tijdstip kan dit ook nog.

Maar het is van belang dat u snel handelt. Helemaal wanneer het gros van uw klanten u via het internet moet vinden. Op CMS systeem wat is het vindt u hierover meer informatie. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Een simpele pagina met uw contactgegevens is in dat geval al een stap vooruit. U kunt daarna wat linkjes naar uw website bouwen om de website bekend te maken in Google. Dit is een goed begin. Voor hoge posities is uiteindelijk wat meer werk nodig maar dat komt later.