Menu

Nieuwe website maken

Online aanwezigheid speelt voor startende ondernemers een belangrijke rol. Heeft uw bedrijf geen website, dan bestaat uw bedrijf niet voor veel mensen. Natuurlijk moet het niet zo zijn dat u bij het bouwen van een site blijft steken in de techniek. Om uw website te beheren is het aan te raden om te kiezen voor een CMS pakket.

De technische afhandeling wanneer iemand uw website bezoekt, neemt het CMS systeem voor zijn rekening. U kunt uw tijd steken in de zaken die belangrijker zijn voor een startende ondernemer. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Vanzelfsprekend kan dit ook nadat u een basis heeft neergezet.

Wellicht is het belangrijkst dat u op korte termijn een site heeft. Voornamelijk wanneer acquisitie voor het grootste deel op het internet plaatsvindt. Op Je site beheren met een CMS systeem vindt u hierover meer informatie. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Zo snel mogelijk iets neerzetten op uw webhosting pakket zorgt ervoor dat u in ieder geval een simpele website heeft. U kunt daarna wat linkjes naar uw website bouwen om de website bekend te maken in Google. Het echte werk begint daarna pas, maar u heeft dan in ieder geval een goed begin.