Menu

Startpagina en startpagina script

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Dit kan met een startpaginascript. Klik op Eigen startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Het hoeft niet veel te kosten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.