Menu

Startpagina script

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. De pagina Een eigen startpagina bouwen bevat er informatie over. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.