Menu

Startpagina script

Het is niet lastig om zelf een startpagina in elkaar te zetten. U kunt uzelf op verschillende startpagina websites aanmelden. Doorgaans kunt u zich via een formulier aanmelden. Er staat vaak op de homepage een link naartoe. In dit formulier kunt u soms al de gewenste dochterpagina invullen. Anders kan het nadat u bent geregistreerd.

De startpagina is in de regel in een aantal kolommen opgedeeld. U kunt in deze kolommen rubrieken toevoegen. In de rubrieken kunt u links plaatsen. Een afbeelding hier en daar is bij sommige startpagina websites ook mogelijk. Soms wordt uw dochterpagina pas zichtbaar bij een minimaal aantal links.

Uw dochterpagina kan u een extra zakcentje opleveren. Het plaatsen van affiliate banners is vaak toegestaan. Daarbij linkt u naar de producten van een bepaald bedrijf. Wanneer een bezoeker dan via uw link een aankoop doet, ontvangt u een vergoeding van dat bedrijf. Voor affiliate marketing kunt u zich bij een aantal netwerken aansluiten. Daisycon en Tradedoubler zijn voorbeelden van goede platforms.

U kunt uw eigen websites meer bekendheid geven met een eigen startpagina. Wanneer uw startpagina groter wordt, zijn mensen bereid te betalen voor een link. Het wordt wel aangeraden dit op niet te grote schaal te doen. Zoekmachines houden er niet van als voor veel links is betaald. Google kan websites die veel betaalde links hebben, lager plaatsen.

Een mogelijkheid waar u vast niet bij stilstaat is het zelf beginnen van een startpagina site. Dat is niet moeilijk. De pagina Startpaginascript bevat hier meer informatie over. Zonder goed startpagina script is het niet te doen. De kosten van het script en van hosting vallen over het algemeen mee.

Bezoekers van uw website kunnen zich aanmelden en vervolgens zelf een startpagina aanmaken. U hoeft dat gebruikersregistratie echter niet aan te zetten. Willen bezoekers een link op uw startpagina site? Een suggestie voor een link kan via een linksuggestieformulier worden ingedeeld. Dit kan via een formulier die via iedere dochterpagina eenvoudig te raadplegen is. U kunt het uiterlijk van uw site volledig naar wens aanpassen. U hoeft geen kennis van websites maken te hebben. Erg handig wanneer u geen verstand van HTML heeft.