Menu

Startpaginabeheer

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. U kunt voor beide opties kiezen. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Nieuwe startpagina maken. U vindt er allerlei tips. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.