Menu

Startpaginascript

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u maakt gebruik van Google Ads. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. De pagina bevat er informatie over. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.