Menu

Startpaginascript

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Het is ook mogelijk dat u zelf een startpagina website wilt opzetten. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. U kunt Startpagina aanmaken lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.