Menu

Uw eigen startpagina bouwen

Het kan zijn dat een gebrek aan technische kennis ervoor zorgt dat u nog geen eigen startpagina heeft samengesteld. Maar u heeft helemaal geen kennis van de techniek nodig om uw eigen startpagina aan te maken. Het allereerste startpagina script was juist bedoeld om mensen zonder HTML kennis te ondersteunen bij het maken van hun persoonlijke linkpagina. Sinds de eerste startpagina website kunnen mensen die geen technische kennis hebben toch vrij gemakkelijk uit de voeten. Zelf hoeft u helemaal niets te doen met programmeren of HTML.

Het enige wat u nodig heeft is een werkend e-mailadres en een internetverbinding. Verder is het natuurlijk handig om te weten naar welke sites u gaat linken. Het aanmaken van een dochterpagina kunt u doen door op de website een account aan te maken. Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u naar het beheergedeelte van de website door in te loggen. Dit is het gedeelte waar u dochterpagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doen.

Mogelijk bent u op zoek naar meer informatie. Hier en daar zijn er artikelen over dit onderwerp geschreven. Zo is het artikel Bouw uw eigen startpagina het doornemen waard. U kunt meer teksten erover vinden op de genoemde website. Ook kunt u er verwijzingen naar andere websites over eigen startpagina maken vinden.

Belangrijk is om te weten dat het aanmaken van een startpagina bij de meeste websites gratis is. Aangezien u ook niets over HTML hoeft te weten, hoeft u niet te wachten met het maken van uw persoonlijke startpagina. Een eigen startpagina aanmaken en een paar links erop plaatsen, dat zal maximaal 30 minuten tijd in beslag nemen.