Menu

Uw eigen startpagina maken

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. U mag op een startpagina namelijk links plaatsen naar andere websites. Zoekmachines en bezoekers kunnen via de links uw site makkelijker vinden. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Men is bereid u te betalen voor links. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. U heeft dan alles in eigen beheer. Hierover staat op Uw eigen startpagina maken het een en ander. Het script is niet alleen voor techneuten. U hoeft niets te weten over programmeren.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Eigen startpagina met het startpagina script. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.