Menu

Uw eigen startpagina maken

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Om het overzichtelijk te houden is het raadzaam om per onderwerp een rubriek aan te maken op de startpagina.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Uw Nederlandse startpagina bouwen meer informatie te vinden. U kunt er ook tips vinden voor een goede startpagina. Om zelf een startpagina website op te zetten raden wij u aan om op zoek te gaan naar een goed startpaginascript. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Onderscheidend vermogen is belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel mensen plaatsen alleen links. U kunt zich met uw startpagina prima onderscheiden van de rest door iets anders te doen.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.