Menu

Uw eigen startpagina maken

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Dus in feite een combinatie van de opties.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Het artikel Een mooie startpagina maken bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 30 links naar slechte artikelen.