Menu

Uw eigen startpagina maken

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan besluiten met de website te stoppen. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

U zou Een mooie startpagina op touw zetten kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. De pagina bevat praktische informatie. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.