Menu

Uw eigen startpagina maken

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Nieuwe startpagina. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.