Menu

Uw eigen startpagina online zetten

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op eigen startpagina online zetten vinden. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.