Menu

Uw eigen startpagina online zetten

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Dus in feite een combinatie van de opties.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Een mooie startpagina op touw zetten bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.