Menu

Uw eigen startpagina samenstellen

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Uw Nederlandse startpagina maken. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.