Menu

Uw eigen startpagina

Misschien denkt u dat u bij het aanmaken van een eigen startpagina tegen een gebrek aan kennis aanloopt. Toch hoeft u niets van de techniek te weten ervoor. Men heeft startpagina scripts juist ontwikkeld om mensen zonder kennis van HTML toch de tools te geven om een professionele linkpagina in elkaar te zetten. Aan deze bedoeling is na verloop van tijd nog steeds niets veranderd. Het in de juiste opmaak gieten en het weergegeven van een werkende link, daar hoeft u zich niet om te bekommeren.

Toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zijn de enige zaken die nodig zijn voor het beheren van een startpagina En u moet natuurlijk weten welke links u gaat plaatsen. Om een eigen startpagina aan te maken, dient u zich eerst te registreren bij een startpagina website. U krijgt dan toegang tot het beheergedeelte. Dit is het gedeelte waar u dochterpagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doen.

Mogelijk bent u op zoek naar meer informatie. Er zijn een aantal artikelen die u kunt raadplegen. Bijvoorbeeld het artikel Eigen startpagina. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. Het bevat tevens verwijzingen naar andere sites over dit onderwerp.

Het aanmaken van uw eigen startpagina zal bij het grootste deel van de websites gratis zijn. Verder hoeft u dus niets te weten over de techniek. Waar wacht u nog op? Een startpagina maken en het plaatsen van een aantal links is iets dat binnen een half uur is gedaan.