Menu

Uw eigen website

Als startende ondernemer is het belangrijk om online een aanwezigheid te hebben. U kunt eigenlijk niet meer zonder bedrijfswebsite. Natuurlijk moet het niet zo zijn dat u bij het bouwen van een site blijft steken in de techniek. Aangeraden wordt om CMS software te gebruiken voor het beheer van uw site.

Het CMS systeem neemt draagt zorg voor alle technische dingen die nodig zijn. U kunt uw tijd steken in de zaken die belangrijker zijn voor een startende ondernemer. Vaak kan men het CMS pakket uitbreiden met eigen functies. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Op een later tijdstip kan dit ook nog.

Maar het is van belang dat u snel handelt. Helemaal wanneer het gros van uw klanten u via het internet moet vinden. Op CMS systeem vindt u hierover meer informatie. Hoe meer kennis u immers over het onderwerp heeft, hoe gemakkelijker u keuzes met betrekking tot dit onderwerp zult maken.

Goed gevonden worden via internet kost ook tijd. Een simpele pagina met uw contactgegevens is in dat geval al een stap vooruit. Hierna kunt u beginnen met links naar uw website plaatsen op andere websites. Dit is een goed begin. Voor hoge posities is uiteindelijk wat meer werk nodig maar dat komt later.