Menu

Uw eigen website beheren

Online aanwezigheid speelt voor startende ondernemers een belangrijke rol. U kunt eigenlijk niet meer zonder bedrijfswebsite. Heeft u geen systeem om uw website te beheren, dan kunt u vastlopen in de techniek. Kiest u ervoor om CMS software te gebruiken, dan zult u tegen minder technische vraagstukken aanlopen.

Een CMS systeem regelt alle technische zaken rondom de website voor u. Hiermee bespaart u tijd ten opzichte van mensen die wel het wiel opnieuw willen uitvinden. Een CMS pakket kan in de meeste gevallen worden uitgebreid op het moment dat u toch iets speciaals wilt op uw site. Een programmeur kan u daarbij helpen. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Misschien is het nog wel belangrijker om snel een website te hebben staan. Vooral als uw klanten u online moeten vinden. We willen u graag verwijzen naar Een website beginnen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Goed gevonden worden via internet kost ook tijd. Zelfs een simpele website van een enkele pagina neerzetten is dan nog beter. Hierna kunt u beginnen met links naar uw website plaatsen op andere websites. Dit is een goed begin. Voor hoge posities is uiteindelijk wat meer werk nodig maar dat komt later.