Menu

Uw eigen website

Gevonden kunnen worden via het internet speelt vandaag de dag bij startende ondernemers een steeds grotere rol. Heeft uw bedrijf geen website, dan bestaat uw bedrijf niet voor veel mensen. Heeft u geen systeem om uw website te beheren, dan kunt u vastlopen in de techniek. Het gebruik van een CMS systeem is aan te raden.

Een CMS pakket handelt de technische randzaken die bij een eigen website komen kijken af. Als ondernemer kunt u zich daarom sneller weer op uw kernactiviteiten richten. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Een programmeur kan u daarbij helpen. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Wellicht is het belangrijkst dat u op korte termijn een site heeft. Dit is helemaal het geval wanneer al uw klantenwerving online plaatsvindt. Om meer te leren over CMS systemen kunt u CMS systeem leren eens doornemen. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

De minst gunstige situatie is wanneer men een standaardpagina van uw provider krijgt te zien wanneer men naar uw website surft. In dat geval kunt u nog beter een simpele pagina plaatsen met een kort verhaaltje wie u bent, samen met uw contactgegevens. U kunt daarna wat linkjes naar uw website bouwen om de website bekend te maken in Google. Voor topposities moet u wat meer doen. Maar u begint met bovenstaande acties in ieder geval goed.