Menu

Uw Nederlandse startpagina bouwen

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. In dit artikel leest u over beide opties meer. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Men kan besluiten met de website te stoppen. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Linkpagina beheer. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.