Menu

Uw Nederlandse startpagina bouwen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. In een Nederlandse startpagina maken vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Dit geeft u een stuk zekerheid. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.