Menu

Uw Nederlandse startpagina bouwen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Het is een goed idee om ook afbeeldingen aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Handige tips vindt u ook in het artikel aanmelden startpagina.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. U bouwt er een stukje garantie mee in. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.