Menu

Uw Nederlandse startpagina bouwen

Er kleeft niet veel waarde aan een website die nauwelijks bezoekers trekt. De inzet van een startpagina script kan dan uitkomst bieden. Met een startpagina script bouwt u een aantal sites rondom uw hoofdsite. Het doorzoeken van het internet kost voor Google erg veel rekenkracht. Hoewel uw website voor u uiteraard belangrijk is, zijn er nog veel meer sites. In veel gevallen zijn deze sites al wat groter.De hoeveelheid inkomende links is ook van belang. Uiteindelijk spelen deze aspecten toch een rol bij de positionering in de zoekresultaten.

Zou u willen weten hoe een startpaginascript u kan helpen met het verbeteren van de vindbaarheid voor uw eigen sites? U kunt er meer over lezen bij eigen startpagina online zetten. De benodigde tools kunt u op deze pagina vinden. U weet bij externe expertise niet hoeveel uren men daadwerkelijk aan uw site besteed en wat het resultaat is.

Naast dat u met uw startpagina script bezoekers naar uw websites trekt, kunt u er ook geld mee verdienen. Dit met het plaatsen van affiliate banners en links. Gebruikt u Google Adsense, dan levert een klik op een advertentie al een klein bedrag op. Bij een goede aanpak kunt u er een leuk inkomen uithalen.