Menu

Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? U kunt zorgen dat u extra inkomen via de startpagina genereert. Zo zorgt u voor een beloning voor uw werk. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina startpagina script. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.