Menu

Uw Nederlandse startpagina samenstellen

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Op een startpagina maakt u categorie├źn aan en in deze categorie├źn plaatst u de links. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. U kunt de links bijvoorbeeld sorteren op onderwerp.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Eigen startpagina maken. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.