Menu

Uw Nederlandse startpagina samenstellen

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. In eigen startpagina maken vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.